tiistai 31. heinäkuuta 2012

Kissanelämää

Taas on yksi pentue saateltu maailmalle. Lauantaina haettiin "Teppo", nykyisin JESSICA sekä NALA, mikä on Nannan uusi kutsumanimi. Jessica muutti Kempeleeseen ja Nala Joensuun lähistölle maaseudun rauhaan.
Tänään tiistaina läksivät Unelma ja Nyytti. Unelmasta tuli MISSI ja Nyytista NICKOLAS. Missin koti on Kuopion lähellä ja Nickolaksen Rovaniemellä.     
                                                                                                                                                                  Rosella meni päivän päätteeksi nukkumaan Timon puoleiselle laidalle makkariimme, missä se ei ole saanutkaan nukkua moneen aikaan, kun pentuja ei olla viitsitty päästää sinne hyppelemään.
                                                                                                                                                                  Unna viettää mielellään aikaansa kissaterassille tekemässäni kiipeilytasolla. Marjapensaiden yläpuolella kiertää nyt kävelyreitit ja perimmäisessä ylänurkassa on myös tilaa makoilla. Tarkoituksenani on laajentaa rakennelmaa vielä katokseen asti sekä ikkunoiden yli pikkuikkunan nurkkaan asti. Loppuivat vaan tarveaineet kesken.

Linus makoilee yleensä kultaisessa huoneessa tai Elinan sängyllä. Varmaan se nyt valtaa paikkansa olohuoneen kiipeilytelineeltä, nyt kun pennut ovat pois maisemista. Pennut ovat olleet aina Linukselle koettelemusta.