keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Pennut täyttävät perjantaina neljä viikkoa

Kuukausi on pian kulunut pentujen syntymästä. Tällä hetkellä on melko varma, että ne ovat tyttöjä ja toinen on sininaamio ja toinen suklaanaamio. Ne painavat jo yli 400g molemmat. Meillä perjantai on punnituspäivä, joten sitten taas mukava arvata paljonko on painoa viikossa kertynyt.
Pennut alkavat jo liikehtiä kohtuullisen varmaan tyyliin. Liukkaalla parketilla vain on vielä vaikeuksia säilyttää jalat järjestyksessä. Ne alkavat tulla virkkuina ollessaan meidän ihmisten ääntä kohti. Illalla toinen yritteli kiivetä torkkupeiton reunaa pitkin viereeni sohvalle. Auttelin kuitenkin ja sitten toinenkin halusi ja siinä ne sitten viettivät pari tuntia lekotellen ja välillä nukkuenkin. Nyt ne taas ovat takaisin omassa pesälaatikossaan olohuoneessa nojatuolin takana.
Rosella on viimeisen viikon aikana ollut himomuuttaja. Se halusi viedä pennut ensin väkisellä asumaan saunan lauteiden alle, minä aina kannoin ne takaisin ja Rosella, heti kun silmä vältti, siirsi ne takaisin saunaan. Sitten laiton jykevän esteen saunan oven alle. Seuraavana Rosella siirteli niitä yöllä minun sängyn viereen matolle...seuraavana Elinan huoneeseen jne. Jospa ensi yönä ne saisivat makoilla koko yön olkkarissa ja minäkään en heräisi kovin montaa kertaa. Rosellallahan on vielä em lisäksi se viehättävä tyylinsä hypätä yllättäen vuoteeseen suoraan vatsan/rinnan päälle ja alkaa kehrätä niin hirmuisen kovaa..